SETA te sterk voor Twedo(zat)

MUSELKANAAL ? Twedo, dat vorige week voor het eerst deze competitie verloor van Veendam 1894 was er op gebrand om van SETA te winnen, maar het was uiteindelijk SETA die de volle drie punten kon bijschrijven. De thuisploeg begon de wedstrijd zoals ze altijd fel en daar wist Twedo zich geen raad mee. Het gevolg was een tegendoelpunt in de 10e minuut van Ferdinand v/d Sluis die Daniel Kiers omspeelde en keurig 1?0 scoorde. Twedo dat pas vanaf de 30e minuut wat terug kan doen via een afstandsschot maar de bal verdween buiten het doel achter keeper v/d Werff.
Na de thee was het weer SETA dat aanvalt en Twedo die alleen kan verdedigen. In de 55e minuut is het Arjan ter Veer die met een afstandsschot en geholpen door de wint keeper Kiers verschalkt en 2–0 kan scoren. Twedo probeert het daarna nog wel maar Johan Veenstra en Andries Habing weten prachtige kansen niet in treffers om te zetten. Eindstand derhalve 2-0.