Luidt de lente sportief in met de Lenteloop

EMMEN - Zaterdag 19 maart wordt alweer voor de 27e keer wordt bij E.A.C. De sperwers de Lenteloop gehouden. Deze thuiswedstrijd van de Emmense atletiekvereniging Is een wegwedstrijd rond en op de atletiekbaan aan de Ullevi 1 op sport- en businesspark De Meerdijk te Emmen. Het is een relatief vlak parcours over verharde wegen met in de laatste kilometer een pittige heuvel van de wielerbaan waarna de atleet glorieus wordt binnengehaald tijdens de finish op de atletiekbaan. Voor alle clinic deelnemers van de 4 mijl van Emmen en de Drentse loopfestijn een mooi meetmoment.

De Lenteloop is de derde en tevens de laatste wedstijd van E.A.C. De Sperwers loopcircuit. Na de wedstrijd zal dan ook het klassement worden opgemaakt en de winnaars worden gehuldigd. Er zijn wedstrijden over 1 en 2 kilometer voor de jeugd- en VB-atleten en een 5 en 10 kilometer wedstrijd in diverse categorieën.

Het is mogelijk tot en met 17 maart via www.inschrijven.nl in te schrijven voor de GGN Lenteloop. Na inschrijving is ook mogelijk vanaf 12:30 uur en tot een half uur voor de start van elk wedstrijdonderdeel in de kantine van E.A.C. De Sperwers. Inschrijfgeld is voor de 1 en 2 kilometer €2,00 en voor de 5 en 10 kilometer €7,00. Kleed- en douchefaciliteiten zijn aanwezig.


Programma Lenteloop:

13:00: 1 km (t/m 10 jaar en VB-atleten)
13:15: 2 km (t/m 15 jaar en VB-atleten)
14:30: 10 km (M, M40+, V, V40+)
14:35: 5 km (M, M40+, V, V40+)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda