Start to Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK - Loopgroep Schoonebeek organiseert dit jaar een Loopclinic voor sportievelingen (jong en oud) als voorbereiding op de 5 en 10 km van de Zandstrooisterloop op vrijdag 26 augustus.


Goed getraind aan de start. Meld je dan aan voor de loopclinic voor zowel beginnende lopers, herstarters als doorstarters. Voor mensen die gezamenlijk willen trainen.

Wie wil er nou niet met vader, moeder, zoon, dochter, broer, zus, vriend en vriendinnen de zandstrooisterloop uitlopen. Samen 12 weken trainen voor de Zandstrooisterloop. Ook voor teamsporters is er/dit de mogelijkheid om in de zomerperiode je conditie op peil te houden.

De trainingen zijn inmiddels al gestart maar jong en oud kan nog instromen.
- 12 weken begeleide training ttrainingsschema voor 3 trainingen in de week
- 2 keer in de week gezamenlijke training op/vanaf sportpark De Kampen
- op de dinsdag en donderdagavond aanvang 18.30 uur - kosten € 25,00 inclusief startbewijs Zandstrooisterloop De trainingen zullen een plezierige en sportieve karakter hebben. En er zal en kan op verschillende niveaus worden gelopen. De focus is volhouden, aandacht voor looptechniek en daardoor meer genieten van het hardlopen. Opgave kan via e-mail: harrie.kramer@planet.nl.tel. 0682008269. Zie ook; www.LoopgroepSchoonebeek.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda