Word jij ook een hardloper??

EMMEN - Hardlopen is een steeds populair wordende manier om fit te worden, ook in Emmen en omstreken. Voor diegene die wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging E.A.C De Sperwers hulp aan door middel van een 7 weekse cursus Start to Run.

Zaterdag 3 september start op de atletiekbaan van E.A.C De Sperwers, Ullevi 1 in Emmen (Meerdijk) een nieuwe cursus Start to Run, een initiatief van de Atletiekunie. Na de zes-weekse cursus Start to Run kunnen de deelnemers zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten de deelnemers elke zaterdag op voor een energieke training op de atletiekbaan. Samen werk ze toe naar een afsluitende feestelijke ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. De conditie verbetert en dat voelen de deelnemers: ze worden steeds fitter! Elke kilometer verbranden ze ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Daarnaast heeft hardlopen een positief effect op bloeddruk, cholesterol, hart en bloedvaten .

De deelnemers krijgen voor elke training informatie over:
· looptechniek
· kleding en schoeisel
· voeding
· hardloopblessures (tevens preventie en behandeling)
· core stability
· lopers ervaringen
· voordelen trainen bij een club

Op zaterdag 27 augustus is er een vrijblijvende informatieochtend over Start To Run. Aanvang 9:30 uur op atletiekbaan E.A.C. De Spewers, Ullevi 1, Emmen (Meerdijk)

Inschrijven kan via opgaven Start To Run via https://www.yakultstarttorun.nl/Home/inschrijven meer informatie op de website van E.A.C De Sperwers www.desperwers.nl

Namens E.A.C De Sperwers

Cyril Emmaneel

E: cyrillebasile@kpnmail.nl T: 06 13390208

Website www.desperwers.nl

Faebook https://m.facebook.com/eacdesperwers

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda