Oudejaarsdag weer in teken van Oliebollencross

NIEUW DORDRECHT - Voor de 46e keer zal vanaf sportpark Bloemendaal in Nieuw Dordrecht weer de traditionele veldloop worden gehouden.

De organisatie is in handen van de Voetbalvereniging DVC’59. Deze hardloopwedstrijd (cross) door het mooie, maar zeker niet gemakkelijke Oostersebos is weer een mooie afsluiting van het atletiek jaar. Ook deze keer zullen weer veel prominente lopers uit de regio, maar ook ver daar buiten aan de start verschijnen. Er wordt gelopen in verschillende leeftijdscategorieën. Inschrijving is in de kantine van de voetbalvereniging en sluit tot een half uur voor de start van de desbetreffende loop.

De jeugd start om 13.00 uur(6 t/m 8 en 9 t/m 12 jaar.) Afstand 2 km. Inschrijfgeld € 3,00. Om 13.45 uur start de leeftijdsgroep 13 t/m 16 jaar en de recreanten. Afstand 5 km. Inschrijfgeld tot 16 jaar € 3,00 en recreatieloop € 5,00. Om 14.30 uur start de wedstrijdloop over 7.2 km. Inschrijfgeld € 5,00.

Voor elke deelnemer is er een presentje na inlevering van hun startnummer. Dus iedereen graag startnummers weer inleveren. Deze wedstrijd zal Radio Emmen (107.6) aanwezig zijn voor een verslag van dit evenement en zal er de gehele middag Live-muziek zijn in de kantine. De toegang is gratis dus hoe meer zielen, zoveel meer vreugde, U bent van harte welkom.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda