FS Hondsrugcross startwedstrijd E.A.C. De Sperwers Loopcircuit

EMMEN - Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt in de Emmerdennen weer de traditionele FS Hondsrugcross alweer voor de 52e keer georganiseerd door de Emmer atletiekclub E.A.C. De Sperwers. Over diverse afstanden en categorieën zal de strijd aan kunnen worden gegaan op een selectief parcours met daarin de hoogste natuurlijke heuvel van Drenthe de Haantjesduin als scherprechter, voor de atleten.

De FS Hondsrugcross heeft met zijn 52e editie al zowat een even lange geschiedenis als die van EAC De Sperwers. En altijd was de locatie de Emmerdennen in Emmen.

Er worden diverse afstanden uitgezet. Zo zijn er wedstrijden over 1 kilometer voor jeugd tot en met 10 jaar en VB-atleten. Een 2 kilometer wedstrijd voor jeugd tot en met 15 jaar en VB-atleten en een 4 en 8 kilometer voor mannen, vrouwen. Inschrijven voor de wedstrijd kan tot 28 januari via www.inschrijven.nl en op de wedstrijddag tot 20 minuten voor de start van het wedstrijdonderdeel in de kantine van voetbalvereniging EHS, weergang 1 in Emmerschans.

De FS Hondsrugcross is de eerste van drie wedstrijden van het E.A.C. De Sperwers loopcircuit. Op 18 februari zal de Rieplasrun gelopen worden en op 18 maart de Lenteloop. Kijk voor meer informatie over E.A.C De Sperwers loopcircuit op www.desperwers.nl.

Programma:
12.45 uur 1 km (2,00 Euro)
13.00 uur 2 km (2,00 Euro)
13.30 uur 4 en 8 km (6,00 Euro) voorinschrijving 5 euro

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda