Alwin Heijting en Lisanne Langerijs winnen Snertloop Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Lisanne Langerijs uit Schoninghsdorf en Alwin Heijting uit Erm werden afgelopen zondag winnaar van de 10km Snertloop in Nieuw Schoonebeek. Heijting deed dat in een tijd van 33.25 en bleef daarmee 25 seconden voor op Sebastiaan Pol uit Enschede. Lisanne Langerijs had weinig moeite nodig om bij de dames de 10km te winnen. Haar tijd van 39.09 was beduidend sneller dan de 44.25 van de nummer twee Yvonne Kamies( uit Emmen en de 50.00 van Linda Rakers uit Emmen.


De 5 km werd een prooi voor Helen Bruinsma uit Zwartemeer in een tijd van 25.09. Nanette Camies-Salomons uit Emmen werd tweede in een tijd van 25,58 en bleef daarmee plaatsgenote Mirjam Hoffenkamp net een seconde voor. Bij de heren 5km was Bart van Adrichem uit Klazienaveen de snelste in ene tijd van 16.14. Tweede werd Timo van der Weijden uit Klazienaveen(18.58) en het podium werd helemaal compleet Klazienaveens met een derde plaats voor Roy Kreeft in een tijd van 19.02.


De start van de 10km lopers met in het oranje Jordy Fuhler uit Emmen met vlak daarachter vader Theo Fuhler. Naast hem met 886 de latere winnaar Alwin Heijting. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda