Uiterwijk Winkel verzekeringen ook komende jaren hoofdsponsor Cascaderun

Afbeelding

De Hoogeveense Cascaderun en mede-hoofdsponsor Uiterwijk Winkel verzekeringen hebben de bestaande sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd.

Voor de testloop van 19 januari zijn onder de vernieuwde sponsorovereenkomst, onder toeziend oog van vele hardlopers, de handtekeningen gezet. Uiterwijk Winkel Verzekeringen is momenteel reeds zes jaar mede-hoofdsponsor van de Hoogeveense Cascaderun. Dankzij de nieuwe verbintenis blijft de verzekeraar in ieder geval tot en met de editie van 2022 verbonden aan de Cascadeun.

Zondag testloop!

Afbeelding

Zondag 9 februari is er weer een Runnersworld Cascaderun Testloop. Loop jij ook mee?

De 10 mijl start om 10.15 uur en de 5 mijl om 11.00 uur. Er wordt gelopen in groepjes op basis van te verwachten eindtijd, waardoor iedereen in zijn of haar eigen tempo kan rennen. Ervaren hazen leiden de groepen en er lopen altijd twee hazen achteraan, zodat niemand alleen achterblijft.

Opgave is niet nodig. Iedereen kan gewoon meelopen vanaf het gemeentehuis.

Schrijf je nu nog in!

Afbeelding

Ook dit jaar belooft de Cascaderun weer een groot spektakel te worden. Veel lopers hebben zich al ingeschreven voor de 5 en 10 Engelse mijl, de Unicef Kinderloop of de GigaG-Cascaderun. Lopers die zich nog niet hebben ingeschreven en wel mee willen doen kunnen dat nu nog doen op www.cascaderun.nl.

Hoogeveense Cascaderun zondag 19 april 2020 - www.cascaderun.nl -

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda