Drenthe Loopfestijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden

KLAZIENAVEEN - Zaterdag 30 mei 2020 wordt voor de 37e keer het Drenthe Loopfestijn georganiseerd. Toch kan het zomaar zijn dat op 30 mei voor de laatste keer het startschot knalt. Reden is dat het bestuur al een tijd op zoek is naar nieuwe leden. Deze zijn tot op heden nog niet gevonden. Het Drenthe Loopfestijn is dringend op zoek naar mensen die willen helpen het jaarlijkse hardloopevenement in Klazienaveen te organiseren. Bestuursleden zijn door de jaren heen gestopt en het vinden van nieuwe aanwas blijkt moeilijk.


Melden zich geen nieuwe bestuursleden, dan kan het zijn dat het Drenthe Loopfestijn na 37 jaar gedwongen de stekker eruit moet trekken. Dit wordt door de organisatie zeer betreurd en daarom wordt er nu hard naar nieuwe bestuursleden gezocht. Wanneer het Drenthe Loopfestijn stopt, zal Klazienaveen en daarmee de gemeente Emmen een topsportevenement verliezen.

Indien mensen interesse hebben in een bestuursfunctie of gewoon eens een vergadering bij willen wonen om te zien hoe de organisatie in zijn werk gaat, dan kan dit kenbaar worden gemaakt via communicatie@drentheloopfestijn.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda