Triathlonclinics in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Dit jaar organiseert Triathlon team de boks uit Klazienaveen weer de triathlonclinics ter voorbereiding voor de triathlon van Klazienaveen op 23 augustus. De clinics zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht start niveau. De clinics starten op vrijdag 3 april en duren tot en met vrijdag 10 juli. Op woensdag 18 maart is er om 19uur een gratis informatieavond in het Aquarena zwembad in Emmen.

De trainingen worden gegeven door leuke enthousiaste trainers die de deelnemers optimaal voorbereiden op een 1/8e of olympische triathlon. Je leert in een paar weken alle ins en out van de triathlon sport. De zwemtrainingen zulke elke vrijdagavond zijn en op de woensdag zullen er afwisselend loop/fiets trainingen zijn. inschrijven voor de clinics kan tot 1 april.

Deelname aan deze clinics kost slecht 140 euro en daarin zit: de inschrijving voor de triathlon, een eigen trisuit, 27 trainingen onder begeleiding van ervaren trainers, een trainingsschema , mee doen aan de zwemprestatietocht. inschrijven kan al via onze website : https://www.triathlonteamdeboks.nl/triathlon-clinics-2020 als er vragen zijn kan men mailen naar info@triathlonteamdeboks.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda