Nieuwsbrief Cascaderun Hoogeveen

Afbeelding

Donderdag 5 maart 2020

Online versie

Inschrijving sluit bijna!

Afbeelding

Wil jij meedoen aan de Hoogeveense Cascaderun en heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel op www.cascaderun.nl. De inschrijving gaat bijna sluiten. Je kunt je inschrijven voor de 5 & 10 Engelse mijl, de GigG-cascaderun en de Unicef Kinderloop.

Zondag weer Runnersworld testloop

Afbeelding

Zondag 9 februari is er weer een Runnersworld Cascaderun Testloop. Loop jij ook mee?

De 10 mijl start om 10.15 uur en de 5 mijl om 11.00 uur. Er wordt gelopen in groepjes op basis van te verwachten eindtijd, waardoor iedereen in zijn of haar eigen tempo kan rennen. Ervaren hazen leiden de groepen en er lopen altijd twee hazen achteraan, zodat niemand alleen achterblijft.

Opgave is niet nodig. Iedereen kan gewoon meelopen vanaf het gemeentehuis.

Unigarant blijft hoofdsponsor Cascaderun

Afbeelding

Unigarant verzekeringen is ook de komende 3 jaar mede-hoofdsponsor van de Hoogeveense Cascaderun. Tijdens de jaarlijkse sponsormeeting bij dit prachtige Hoogeveense bedrijf is dit officieel bekrachtigt door het plaatsen van de benodigde handtekeningen door Marcel Lip (Cascaderun) en Marco Berends (Unigarant verzekeringen).

Nieuw bestuur wordt ingewerkt

Afbeelding

Michael Brinkhof, Jan Verschuur en Erik Bouwknegt leren dit jaar wat er bij het besturen van Stichting Cascaderun komt kijken. Bestuursleden Marcel Lip en Hermi Hurkmans nemen de komende maanden de aspirant-bestuursleden ‘aan de hand mee’ zodat zij eind 2020 hun bestuursfuncties kunnen overdragen aan dit drietal. Lees verder

Hoogeveense Cascaderun zondag 19 april 2020 - www.cascaderun.nl -

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda