Ambassadeurs Cascaderun be?digd.

HOOGEVEEN - Gisteravond zijn 10 ambassadeurs voor de Hoogeveense Cascaderun be?digd. Dit gebeurde in het hoofdkantoor van Unigarant, ??n van de hoofdsponsoren van de Cascaderun. Via de Hoogeveensche Courant en een nieuwsbrief werden potenti?le ambassadeurs opgeroepen via het gastenboek op de website www.cascaderun.nl aan te geven waarom juist zij de juiste man of vrouw waren voor deze functie. Zo?n honderd mensen gaven hun reactie. Afgelopen weekend heeft de jury zich beraad en uiteindelijk elf mensen aangewezen.

De reactie van de ambassadeurs waren vooral dat ze het leuk vinden en een eer ambassadeur te zijn. Van de nieuwbakken ambassadeurs wordt verwacht dat ze het shirt, wat speciaal hiervoor gemaakt is, zoveel als mogelijk zullen dragen. Ook Henk Veldkamp van Run2day uit Hoogeveen deed een duit in het zakje waardoor het ambassadeurschap nog aantrekkelijker wordt.


De ambassadeurs zijn: Henk Daling, Albert Coelingh, Pia Jansingh, Gerda van den Hof, J. Keizer, Annet van Ommeren, Martje Slagter, J. Veld, Anne Spitse, Bas Prins en Anja Knol. De inschrijving loopt overigens volgens de organisatie boven verwachting. Men denkt binnen afzienbare tijd de inschrijving te sluiten.
 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda