Geslaagde try out run atb run te Klazienaveen.

KLAZIENAVEEN - Met 33 deelnemers kan de organisatie van de run atb run in Klazienaveen niet ontevreden zijn en stellen dat de try out een succes was. Onder perfecte weersomstandigheden werden 5km hardlopen, 18,5km atb'en en 2,5km hardlopen afgewerkt in een drassig Oosterbos. Wat opviel was dat de helft van de deelnemers niet uit deze omgeving komt, terwijl men meer regionale sporters had verwacht. Hopelijk staan deze de volgende keer wel aan de start. Want dit evenement zal zeker een vervolg krijgen.
Bij de mannen had Carel Opten in de eerste run een aardige voorsprong bij elkaar gelopen. Bij het fietsen kwam echter triathlon specialist Jan Otter hard opzetten en zette het hele veld op een aardige achterstand. De winst kon hem zo niet meer ontgaan. Het werd nog spannend voor de tweede plaats. Samme Steenstra wisselde na het fietsen als tweede voor Carel Opten. Carel kwam nog sterk opzetten tijdens de laatste run, maar kwam uiteindelijk 13 seconden te kort voor plaats twee.

In de eerste run bij de dames was het Liane de Wit die met een ruime voorsprong aan het fietsen begon. Jammer genoeg viel ze uit met een lekke band. Zo kon Silvia Brouwer naar de winst lopen. Elsbeth Rispens werd tweede op 3,5 minuut. De derde plaats was voor Petra Riemersma. Zij kwam 7 minuten later over de streep dan de winnares. Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door C1000, Schuler steigerbouw, EHBO Klazienaveen en voetbalvereniging Zwartemeer. Niet te vergeten de vrijwilligers! Onze dank hiervoor.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda