Grote belangstelling voor ElectrabelBurgumRun

BURGUM- Burgum staat op zondag 13 september voor de tweede keer in het teken van de ElectrabelBurgumRun. En er is veel belangstelling voor deze hardloopwedstrijd waarvan start en finish op het terrein van de elektriciteitscentrale van hoofdsponsor Electrabel liggen. Al meer dan honderd deelnemers hebben zich via de voorinschrijving opgegeven voor de run. En niet alleen voor de hardlopers is de ElectrabelBurgumRun een belevenis; op het terrein worden namelijk veel extra activiteiten en een informatiemarkt georganiseerd voor belangstellenden.

De loop wordt georganiseerd door loopclub Rapido, in samenwerking met een aantal medewerkers van Electrabel Burgum. Serge Visser, locatiemanager van Electrabel Bergum: “Electrabel vindt dat de ElectrabelBurgumRun goed aansluit bij wat de onderneming zowel in commercieel als in maatschappelijke zin wil uitstralen en ondersteunt dit initiatief daarom van harte.”

Prijzen
De wedstrijd heeft een recreatief karakter en is geschikt voor atleten van alle niveaus. Er zijn mooie geldprijzen te winnen voor de winnaars van de verschillende afstanden. De prijsuitreiking is direct na afloop. Uiteraard krijgen alle deelnemers een leuke herinnering. Deelnemers aan de ElectrabelBurgumRun kunnen kiezen uit diverse afstanden:
- 2½ kilometer (jeugdloop) - start om 13.00 uur
- 5 of 10 kilometer of de 10 Engelse mijl (16,1 km) - start om 14.00 uur.
Liefhebbers kunnen zich via de website www.electrabelburgumrun.nl inschrijven. Ook op de dag zelf is er een mogelijkheid tot na-inschrijving. Voor deelname aan de Teamrun is voor-inschrijving wel vereist.

Drachtster Glashandel Teamrun
Dit jaar wordt voor het eerst de Drachtster GlashandelTeamRun georganiseerd, met een mogelijkheid om teams in te schrijven voor verschillende afstanden. Drie lopers (m/v) vormen samen een team. Elk teamlid loopt een van de drie afstanden:16,1 km, 10 km en 5 km.

Activiteiten en informatiemarkt
Ook voor bezoekers is er heel veel te zien en te beleven. Op de informatiemarkt presenteren verschillende bedrijven zich. Pitch en Putt Leeuwarden verzorgt een demonstratie en iedereen kan meedoen aan een Survival Parcours. Voor kleine kinderen is er een springkussen.

Over Electrabel
Electrabel is producent en leverancier van energie en energiegerelateerde diensten. Met een flexibel en modern productiepark zorgt Electrabel voor een kwart van de Nederlandse elektriciteitsproductie. Electrabel heeft ongeveer 1.200 medewerkers in Nederland. Met een totaal van 17.000 MW en 5,7 miljoen klanten is Electrabel de eerste energiespeler op de Beneluxmarkt. Electrabel staat midden in de samenleving. Verantwoordelijkheid voor maatschappij en milieu is een van de pijlers van de ondernemingsstrategie. Electrabel werkt dan ook voortdurend aan duurzame innovaties en oplossingen voor de energielevering van morgen. 

Electrabel maakt deel uit van GDF SUEZ, een van de meest toonaangevende energieleveranciers in de wereld, aanwezig in de hele energieketen, in elektriciteit en aardgas, zowel upstream als downstream. Binnen zijn vakgebieden (energie, energieservices en milieu) positioneert GDF SUEZ zich volgens een duurzaam ontwikkelingsmodel met de uitdaging om: te voorzien in de vraag naar energie, betrouwbaar te zijn in de levering, de energiebronnen optimaal te gebruiken en de klimaatveranderingen tegen te gaan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda