Inschrijving gesloten, toch deelnemen aan Hoogeveense Cascaderun??

HOOGEVEEN - Zoals eerder gemeld is, is de inschrijving van de Hoogeveense Cascaderun gesloten. Ruim 6.000 atleten zullen zondag 18 april aan de start verschijnen. De groei van de Cascaderun is enorm. Maar er is toch alsnog een mogelijkheid om deel te nemen aan de Hoogeveense Cascaderun. De organisatie is nog voor diverse plekken vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat het de ruim 6000 lopers aan niets ontbreekt.
Ben jij zo actief, en heb je zin om aan de andere zijde dit evenement van de andere zijde mee te maken, ga naar www.cascaderun.nl. Daar vind je onder de knop “informatie” een pagina “vrijwilligers”. Via de e-mail kun je informatie krijgen of je inschrijven als vrijwilliger.
 
Ook in het vrijwilligerscorps is de groei van dit mega-evenement merkbaar. Het eerste jaar stonden 150 mensen langs de kant om de 1700 deelnemers te verzorgen. In 2008 was dat aantal al gegroeid naar 282 vrijwilligers, in 2009 groeide het aantal tot 343. De planning voor 2010 is dat er bijna 500 vrijwilligers nodig zijn om de Cascaderun plaats te laten vinden. En zonder de vrijwilligers die op cruciale plaatsen staan is het niet mogelijk zo’n evenement te organiseren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda