Schutrups Run voor de eerste keer in najaar

EXLOO - Voor de zesde keer is Schutrups Schoenen uit Exloo organisator van hardloopwedstrijd 'Schutrups Run'. Het parcours voert de lopers door het dorp Exloo en de directe omgeving. Deze start zaterdag 21 november om 14.00 uur. Voor de winnaars liggen er leuke prijzen klaar. Zowel voor de loop over 5300 als de 10.600 meter krijgen de eerste drie ge?indigde winnaars en winnaressen een prijs. In totaal zijn er twaalf geldprijzen te verdelen. Voor iedere deelnemer is er ook een verloting met mooie prijzen op startnummer.
Erik Schutrups, zelf ook een fanatiek hardloper, denkt dat voor deze editie meer lopers zich zullen inschrijven. “Het is voor de eerste keer dat de Schutrups Run een zelfstandig evenement is. In voorgaande jaren werd de wedstrijd in juni gehouden op dezelfde dag als de Wielerronde van Exloo. In overleg hebben we gemeend deze beide sportieve wedstrijden los te moeten koppelen. Ik denk dat veel hardlopers deze datum beter in hun schema vinden passen.” 

Deelnemers kunnen zich nu al aanmelden voor de Schutrups Run via het inschrijvingsformulier op de website www.schutrups.nl. Inschrijven kan ook nog tussen 12.30 en 13.30 uur bij start/finish, voor onze winkel. Het inschrijfgeld is vijf euro.

De Schutrups Run wordt georganiseerd door de Stichting Schutrups Exloo in samenwerking met atletiekvereniging De Sperwers uit Emmen. Schutrups Schoenen is gevestigd in Exloo aan de Zuiderhoofdstraat 13.
 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda