Unigarant hoofdsponsor Hoogeveense Cascaderun!

HOOGEVEEN -Unigarant heeft zich als 5e hoofdsponsor verbonden aan de Cascaderun. Eind vorige week hebben Jan Hennekam, Algemeen directeur Unigarant, Marcel Lip en Hielke ten Hoor, beide van de organisatie van de Cascaderun, de sponsorovereenkomst ondertekend.
Met het hoofdsponsorschap wil Unigarant het hardlopen stimuleren onder haar eigen personeel en onder relaties. “Wij vinden het belangrijk dat het personeel van Unigarant actief is. Jaarlijks doen veel teams mee met het Beachvolleybaltoernooi in Hoogeveen, waar we ook hoofdsponsor zijn, en laatst hebben we met een grote groep collega’s de toertocht van de Vuelta gereden”, aldus Jan Hennekam.

Een andere belangrijke reden is dat de schadeverzekeraar met het hoofdsponsorschap meer naamsbekendheid wil krijgen voor het werven van personeel. De Unigarant-directeur licht toe: “Alhoewel de kredietcrisis niet aan Unigarant voorbij is gegaan, zijn wij een groeiend bedrijf en hebben wij continue nieuwe medewerkers nodig. Om dan prominent aanwezig te zijn op een groot regionaal sportevenement kan naar onze mening goed helpen bij het vinden van nieuwe collega’s.”

Na één jaar zal Unigarant het hoofdsponsorschap evalueren. “Maar onze intentie is om ons langer aan het Hoogeveense sportfestijn te verbinden”, aldus Hennekam. Naast Unigarant zijn ING, Van Triest BV, Henk ten Hoor en Hoogeveensche Courant al hoofdsponsor. De Cascaderun vind plaats op zondag 18 april 2010. De inschrijving voor de 4e Hoogeveense Cascaderun is inmiddels gestart. De limiet voor het aantal deelnemers is gesteld op 6.000 lopers, exclusief de deelnemers aan de Unicef kinderloop. Wanneer het tempo van inschrijven gelijk is aan vorig jaar, zal de limiet ruim voor de wedstrijd op 18 april bereikt worden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda