Monarch Rally

EMMEN - De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de ruggen verdienen. Dit voorjaar richten we ons met de Monarch rally op onderzoek naar de zeldzame ziekte Epidermolysis Bullosa.


Dit is een erfelijk, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening. Debra Nederland, de patiëntenvereniging voor mensen met EB, en de stichting Vlinderkind, de fondsenwervende organisatie voor onderzoek naar EB, zochten hiervoor een mooi onderzoek uit, uitgevoerd het UMCG, en dat de patiënten met EB zal helpen. Met de Monarch Rally ondersteunt de Rotaryclub dit onderzoek en daarmee Debra Nederland en Vlinderkind. Zie www.debra.nl of www.vlinderkind.nl voor meer informatie.

Om een financiële bijdrage te leveren aan de stichting Vlinderkind organiseert de Rotaryclub Emmen-Monarch haar derde Monarch Rally. Zondag 2 april start de rally vanuit Klazienaveen en u kunt zich opgeven voor deze volledig verzorgde dag. Deze rally is voor iedereen toegankelijk, deelnemers hoeven niet geoefende rallyrijders te zijn, ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto waarmee u rijdt. De deelnemers (Rotaryclub Emmen-Monarch hoopt op 80 equipes) komen langs mooie plekjes in Drenthe, Groningen en Duitsland. Tijdens de rit maakt u kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en een klein wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker! Voor meer informatie over de rally, waaronder het programma en de inschrijfmogelijkheid kijkt u op www.monarchrally.nl. Meer info: Bea Venema Telefoon: 06-46766902

Perspresentatie
Rotary Emmen-Monarch ontvangt dinsdag 21 maart Linda Koehorst (stichting Vlinderkind) en Dr. Marieke Bolling (UMCG). Zij verzorgen een presentatie over het door Monarch gekozen goede doel. U bent van harte welkom om vanaf 19.15 uur aan te schuiven bij de presentatie. Dinsdag 21 maart, bij Van der Valk Hotel Emmen, Verlengde Herendijk 50, 7833 JD Nieuw-Amsterdam. Aanvang 19.15 uur.
Om een financiële bijdrage te leveren aan de stichting Vlinderkind organiseert de Rotaryclub

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda