Monarch Rally 2 april

EMMEN - Professor dokter Marcel Jonkman van het UMCG schreef zich, samen met chauffeur Lammert de Graaf, ook al in als equipe voor de Monarch Rally!

Dat is een extra duwtje in de rug van de organisatie. ‘Als ook deze internationaal bekende dermatoloog meerijdt, die zich dagelijks inzet voor onderzoek naar de zeldzame ziekte Epidermolysis Bullosa, dan moeten we de gewenste 80 equipes voor zondag 2 april zeker halen’, vertelt voorzitter Bea Venema van Rotaryclub Emmen-Monarch.

De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de ruggen verdienen. Venema: ‘Dit voorjaar richten we ons met de Monarch rally op onderzoek naar Epidermolysis Bullosa, een erfelijk, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening’. Debra Nederland, de patiëntenvereniging voor mensen met EB, en stichting Vlinderkind, de fondsenwervende organisatie voor het onderzoek, zochten hiervoor een mooi onderzoek uit, uitgevoerd door het UMCG, dat patiënten met EB helpt. Met de opbrengsten uit de Monarch Rally ondersteunt Rotaryclub Emmen-Monarch dit onderzoek en daarmee de stichtingen Debra Nederland en Vlinderkind. Zie www.debra.nl of www.vlinderkind.nl voor meer informatie.

De rally start zondag 2 april, wat een volledig verzorgde dag is, vanuit Klazienaveen en is voor iedereen toegankelijk. De deelnemers hoeven niet geoefende rallyrijders te zijn en ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto. De deelnemers komen langs mooie plekjes in Drenthe, Groningen en Duitsland en maken tijdens deze rit kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en het kleine wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker! Voor meer informatie over de rally, waaronder het programma en de inschrijfmogelijkheid kijkt
u op www.monarchrally.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda