Electrische miniauto's nieuwe activiteit in Rensenpark

EMMEN - Donderdagmiddag opende wethouder Jisse Otter in het Rensenpark in Emmen My First Car. Dit door Harrie en Bianca Berken uit Barger Oosterveld opgerichte bedrijf richt zich vooral op de allerkleinsten, kinderen van 2 tot 6 jaar die het Rensenpark bezoeken. De kinderen kunnen in elektrische model auto's rondrijden die op afstand bestuurt worden door bijvoorbeeld de ouders zelf. Bianca Berken:


,,Wij zijn gevestigd in het Rensenpark naast de grote speeltuin, stichting Cho en de kinderboerderij. Op het plein waar voorheen Nimmerzat heeft gestaan is nu een mooi plein gemaakt waar kinderen alle ruimte hebben om lekker rond te rijden”. De kosten van de 1 persoons auto's zijn voor 10 minuten 3 euro en de grote buggie is voor 10 minuten 5 euro, ongeacht of er 1 of 2 kinderen in zitten. Men kan ook een 10 strippenkaart kopen, dan krijg je één keer gratis rijden!

,,Wij zijn in eerste instantie op de woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur geopend. Natuurlijk zijn wij erg afhankelijk van het weer, want het is en blijft wel een echt buitengebeuren”, besluit Harrie Berken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda