Garageverkoop in Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Op zaterdag 22 augustus van 11.00 tot 16.00 uur worden in het dorp Nieuw Schoonebeek in heel veel straten en op diverse boerenerven de garages opengegooid. Deze garages en erven worden deze zaterdag gebruikt om overtollig huisraad, antiek, inventaris, plattelandsartikelen, kleding, rommelmarktspullen, binnen en buitenspeelgoed, gereedschap, fruit en groente enz. , van eigenaar te doen wisselen.
Een dag voor veel kijk- en koopplezier. Wie weet vindt u nu juist nog dat oude prulletje uit overgrootmoeders tijd voor uw verzameling, speelgoed voor uw kind of kleinkind of goedkoop huisraad voor uw kind wat na de vakantie op kamers gaat. Het is voor het eerst dat dit in Nieuw Schoonebeek wordt georganiseerd en het aantal deelnemers is buitengewoon hoog.

De deelnemende garages en boerenerven staan verspreid over het hele dorp en zijn duidelijk te herkennen aan de fleurig opgehangen ballonnen bij de ingang van erf of garagepad. Een lijst van alle deelnemers is op de dag zelf ook verkrijgbaar bij de garageverkopers in De Koele, Nw. Schoonebeek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda