Dinsdag 1 mei laatste wedstrijd kwart finale

GRONINGEN - GasTerra Flames heeft zich inmiddels geplaatst voor de halve finale. Uitstekend basketbal in de thuiswedstrijd tegen Magixx werd gevolgd door een wederom prima wedstrijd in Zwolle. Hierna werd verloren van het inmiddels uitgeschakeld Magixx in de uitwedstrijd in Wijchen. Door het verlies in Wijchen is de wedstrijd van dinsdag 1 mei opeens niet meer eentje om keizers baard, maar gaat het nog ergens om. Willen we als eerste in de poule eindigen dan moet er dinsdag een goed resultaat worden behaald tegen Landstede Zwolle.Daarom kunnen we pas na dinsdagavond eindelijk de tegenstander en thuisspeeldata met pen in de agenda zetten!

WIl je er dinsdagavond bij zijn? Dat kan. Kaarten zijn online tot dinsdag 1 mei te bestellen via de site van GasTerra Flames. 

De wedstrijdkalender voor de halve finale  
Omdat de tegenstander nog niet bekend is, zijn de exacte thuisspeeldata ook nog niet bekend. Spelen we in de halve finale tegen ZZ Leiden, dan beginnen we met een uitwedstrijd. Spelen we tegen Eiffeltowers Den Bosch of mogelijk toch nog Lasaulec Aris, dan beginnen we de serie thuis. In de halve finale gaat het om the best of five; het team dat als eerste 3 wedstrijden wint, gaat door naar de finale.

Thuisspeeldata
Let op: of wedstrijd 1, 3 (en 5) worden thuis gespeeld, of wedstrijd 2 (en 4
)
donderdag 3 mei 19:30 uur
zondag 6 mei 15:00 uur (ivm uitzending NOS)
dinsdag 8 mei 19:30 uur
donderdag 10 mei 19:30 uur
zondag 13 mei 15:00 uur (ivm za 12 mei de landelijke premiere Little Mermaid en een beurs in MartiniPlaza en een groot dance-event in het Stadspark)

De uitwedstrijden zullen nagenoeg op dezelfde data gespeeld worden, behalve de weekendwedstrijden kunnen van zondag naar zaterdag verplaatst worden.  
 
Bestel nu je seizoenkaart   
Het is weer mogelijk om je seizoenkaart voor volgend seizoen te verlengen of een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen. Dit seizoen namen acht teams deel van de DBL. Op dit moment is het aantal teams in de competitie van volgend seizoen niet te garanderen. Het bestuur heeft echter gemeend de prijs van de seizoenkaart te verlagen. De huidige seizoenkaarthouders ontvangen, als men voor 15 mei de seizoenkaart verlengt, een vroegboekkorting.

De prijzen:
€ 180,00 voor volwassenen
€ 137,50 voor studenten
€ 80,00 voor jeugd van 5 t/m 16 jaar 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda