Jetzt geht's los voor GasTerra Flames

GRONINGEN - Na de laatste wedstrijd van de kwartfinale van afgelopen dinsdag, treffen we Eiffeltowers Den Bosch als onze geduchte tegenstander in de halve finale. De afgelopen jaren zijn al vele battles gestreden tegen Den Bosch. Duels die vaak op het scherpst van de snede worden uitgevochten. Dat zal vanavond niet anders zijn! De wedstrijd begint om 19.30 uur in MartiniPlaza. Je kunt nog tickets bestellen en de Play Offs-sfeer beleven! Wie als eerste drie wedstrijden wint plaatst zich voor de finale. Daarin wordt de tegenstander of ZZ Leiden of Landstede Zwolle. bestel hier je tickets

De speeldata van de halve finale zijn:
Donderdag 3 mei om 19:30 uur (MartiniPlaza)
Zondag 6 mei om 20:45 uur (Maaspoort Den Bosch)
Dinsdag 8 mei om 19:30 uur (MartiniPlaza)
Indien er na drie wedstrijden nog geen beslissing is gevallen, reserveer dan de volgende data en tijden in je agenda:
Donderdag 10 mei om 20:00 uur (Maaspoort Den Bosch)
Zondag 13 mei om 15:00 uur (MartiniPlaza)
In de andere halve finale strijden ZZ Leiden en Landstede Zwolle om een finaleplaats.  
 
Tickets voor uitwedstrijden via SV Donar  
 Op zondag 6 mei wordt de eerste uitwedstrijd gespeeld in De Maaspoort in Den Bosch. Het duel begint om 20.45 uur. Tickets voor dit duel kosten 12,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd tot en met 14 jaar. Deze zijn te reserveren door een e-mail te sturen aan uitwedstrijden@svdonar.nl. Voor fans van GasTerra Flames zijn maximaal 150 kaarten te reserveren tot uiterlijk zaterdag 5 mei om 11.00 uur. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Vermeld in de e-mail duidelijk de naam, het aantal kaarten en eventueel het lidnummer van SV Donar. Na ontvangst van een bevestiging kunnen de tickets zondag 6 mei vanaf 19.15 uur worden afgerekend bij de kassa in Den Bosch.  
 

Verleng of bestel nu je seizoenkaart  
 Vorige week hebben alle huidige seizoenkaartenhouders per post informatie ontvangen over de verlenging van hun seizoenkaart 2012-2013. Dit seizoen namen acht teams deel van de DBL. Op dit moment is het aantal teams in de competitie van volgend seizoen niet te garanderen. Het bestuur heeft echter gemeend de prijs van de seizoenkaart te verlagen. De huidige seizoenkaarthouders ontvangen, als men voor 15 mei de seizoenkaart verlengt, een vroegboekkorting.

Sportcongres Groningen  
 Op vrijdag 11 mei organiseert Huis voor de Sport Groningen, partner van GasTerra Flames, het Sportcongres Groningen. Huis van de Sport Groningen nodigt je hier graag voor uit. Het Sportcongres, met een coachprogramma en een bestuurdersprogramma, wordt gehouden in de Autoborg van NoordLease. Tijdens het congres wordt specifieke expertise van het bedrijfsleven ingezet voor sportverenigingen.

Bestuurders en coaches kunnen tijdens aantrekkelijke workshops en het beursplein veel inspiratie en kennis op doen. Daarnaast gaat Henk de Haan in gesprek met Robbert Klaver van FC Groningen en Kees en Mike Vlietstra van NIC Alfa-college. Het coachprogramma is van 15.30 uur tot 19.30 uur, het programma voor bestuurders begint om 18.15 uur tot 22.15 uur. Deelname is gratis. Geef je voor 8 mei a.s. op via de site.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda