SimmereN nieuwe stersponsor GasTerra Flames

GRONINGEN - SimmereN B.V. uit Groningen is toegetreden tot de groep stersponsoren van GasTerra Flames. Er is een overeenkomst voor 4,5 jaar ondertekend en dat betekent dat SimmereN en de club tot en met het seizoen 2014-2015 gaan samenwerken. SimmereN is gevestigd op een moderne locatie aan de Winschoterweg/A7 en het Winschoterdiep in Groningen en is een professionele partner in metaalbewerking en -verwerking. Met traditie, maar belangrijker, met de modernste machines en technieken. De drie peilers van SimmereN zijn: metaalrecycling, staal op maat en demontage & sloop.

GasTerra Flames uit Groningen is de regerend landskampioen basketbal van Nederland. Naast het brengen van topbasketbal, dat is ondergebracht in de Stichting Prof Basketbal Groningen, is de club zich ook bewust van haar maatschappelijke functie die zij in het bijzonder heeft naar de jeugd.

Bernard van der Leij, Algemeen Directeur van SimmereN over de samenwerking: "Voor SimmereN, één van de oudste bedrijven in Groningen (vanaf 1865), is het een eer om zich te binden aan GasTerra Flames en stersponsor te worden. Naast dat sport mijn passie is, zowel passief als actief en het een groot deel van mijn leven beïnvloed, is het ook een fantastische ondersteuning van het dagelijks welzijn. Immers in een gezond (lees sportief) lichaam zit een gezonde geest.

Daarnaast zijn er veel overeenkomsten tussen SimmereN en GasTerra Flames. Het betreft hier een goed georganiseerde en geoliede onderneming versus een dito team. Hoe beter de afspraken tussen leiding/coach, des te beter de resultaten. Direct gevolg, in beide situaties wordt met plezier gewerkt/gespeeld. Nog een mooie overeenkomst, wij zijn beide ijzersterk!

We zijn er trots op samen met vele sponsoren de mooiste sporten op deze manier te mogen steunen in een topsportstad als Groningen. Samen sta je sterk en met deze samenwerking hopen wij de toekomst voor Groningen zowel sportief als milieuvriendelijk te verbeteren. Hier vertrouw ik op, mijn motto is: "doorzetten is overwinnen".

Ook GasTerra Flames is uitermate tevreden over de meerjarige overeenkomst. Bestuurslid commerciële zaken Jack Suiveer: "SimmereN is een Gronings bedrijf met een grote traditie en wij zijn er trots op dat zij zijn toegetreden tot de stersponsoren van GasTerra Flames. Uit de looptijd van 4,5 jaar spreekt veel vertrouwen en dat sluit weer aan bij onze wens om zakelijke partners voor langere tijd aan onze club te binden. Wij zijn daarom heel blij met de komst van SimmereN en zien uit naar de samenwerking."

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda