Zaterdag: start play-offs Gas Terre Flames

GRONINGEN - GasTerra Flames heeft zich als nummer 2 van de reguliere ranglijst geplaatst voor de strijd om het landskampioenschap. Tegenstander is aanstaande zaterdag de nummer 7, BS Weert. Het duel in Martiniplaza begint om 19.30 uur. De kaartverkoop verloopt via de website. Komende dinsdag is de return in Weert. Dat duel begint 26 april om 20.00 uur. Een mogelijke derde wedstrijd is op donderdag 28 april om 19.30 uur in Groningen. De ploeg die twee duels wint, plaatst zich voor de halve finales tegen de winnaar van Den Bosch-Bergen/Zoom.

Wedstrijdsponsor is Nobel Document Group. Balsponsor is Heijkoop & Partners en de speelveldsponsor Energy Valley. Komende zaterdag is ‘Tobi der Drache’, de mascotte van het Duitse Artland Dragons net als de vorige keer als gastmascotte aanwezig. Daarnaast rekent de ploeg uiteraard op de massale steun van de fans in de strijd om prolongatie van de landstitel. Bestel nu kaarten voor zaterdag    
   
Extra horeca uitgiftepunten in play-offs 
Vanaf de eerste kwartfinalewedstrijd in de play-offs, aanstaande zaterdag 23 april tegen BS Weert, opent Martiniplaza enkele extra horeca uitgiftepunten in de basketbalzaal. Deze verkooppunten bevinden zich onder de balkontribune, aan de lange zijde van het speelveld. Ze zijn voor alle supporters op de grote tribune snel en eenvoudig te bereiken via de nissen/ingangen tussen vak P en G/H en tussen vak S en I/K.

Met deze extra faciliteit wil Martiniplaza de opstopping die tijdens de pauzes normaal gesproken ontstaat bij het grote buffet achter de basket verminderen. De extra uitgiftepunten zijn geopend voor en tijdens de wedstrijd en in de pauze. Bij de buffetten zijn koffie, bier en fris verkrijgbaar. Overigens zal tijdens de play-offs het bier uitsluitend verkrijgbaar zijn in bekers (dus niet in blik). Dus wilt u snel een drankje halen zonder lang in de rij te staan, ga dan naar de buffetten onder het balkon!    

Verkoop uitwedstrijd in Weert 
De verkoop voor de uitwedstrijd in Weert verloopt net als vorig jaar in de play-offs via de Supportersvereniging Donar. Er wordt een busreis georganiseerd, die dinsdag 26 april om 15.15 uur vertrekt bij Martiniplaza. Prijs is 30 euro voor leden van SV Donar en 35 euro voor niet-leden. Losse kaarten voor het duel dat om 20.00 uur begint, zijn voor 12 euro te bestellen bij SV Donar. Zowel voor busreis als losse kaarten kunnen reserveringen worden gestuurd naar uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld daarin in ieder geval de namen van alle personen die een kaart willen bestellen. De instructies voor de betaling volgen per e-mail. Losse kaarten kunnen dinsdagavond om 19.00 uur worden afgehaald in de kantine in Weert.  

Uitgangspunten kaartverkoop play-offs   
  Voor de kaartverkoop van de thuiswedstrijden in de play-offs hanteert de club een aantal uitgangspunten:

- Er wordt één wedstrijd gelijktijdig in de verkoop gedaan.

- De verkoop start zo vroeg mogelijk, dus vanaf het moment dat bekend is dat een wedstrijd gespeeld wordt.

- De dag en het exacte tijdstip waarop de kaartverkoop start, wordt vooraf bekend gemaakt.

- De kaartverkoop vindt uitsluitend plaats via de website en de receptie van Martiniplaza.

- Vanaf de halve finale wordt bij elke wedstrijd de kaartverkoop gesplitst in twee fases. In de eerste fase kunnen alleen fans die dit seizoen eerder via internet hebben gekocht met voorrang kaarten kopen. In de tweede fase één of twee dagen later kunnen alle fans kaarten kopen.

- Van elke verkochte kaart tijdens de play-offs wordt 1 euro gedoneerd aan Walk for Live Groningen, hét wandel en loopevenement op zaterdag 16 april, ten bate van onderzoek naar kanker bij jongvolwassenen uitgevoerd in het UMCG Kanker Researchfonds.    
 
Verkoop seizoenkaarten gestart 
Deze week is de verkoop van seizoenkaarten gestart voor het nieuwe seizoen 2011-2012. De huidige seizoenkaarthouders ontvangen hiervoor aanstaande donderdag of vrijdag post op hun huisadres. Reserveren kan heel eenvoudig door het voorbedrukte bestelformulier te ondertekenen en terug te sturen naar de club in de meegeleverde envelop.

Huidige seizoenkaarthouders hebben tot en met maandag 6 juni de gelegenheid om hun eigen stoel terug te kopen. Wanneer u echter bestelt vóór maandag 9 mei, ontvangt u 10 euro vroegboekkorting. Aanstaande zaterdag, 23 april, start bij de eerste play-offwedstrijd tegen BS Weert de verkoop van seizoenkaarten voor mensen die dit seizoen geen seizoenkaart hebben. Deze mensen kunnen vanaf dat moment ook een seizoenkaart aanvragen via de website.    

Huisregels in Martiniplaza 
Op de website van GasTerra Flames staat de huisregels, die gelden voor alle bezoekers van de thuiswedstrijden van GasTerra Flames. Wij verzoeken alle supporters zich te houden aan deze regels. Bezoekers van de wedstrijden zijn verplicht om aanwijzingen gegeven door personeel van of werkzaam voor GasTerra Flames (Stichting Prof Basketbal Groningen) op te volgen.    
   
Managementbureau vrijdag gesloten 
Het Managementbureau van GasTerra Flames is vrijdag 22 april gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Zaken betreffende de wedstrijd van zaterdag kunnen per e-mail worden verstuurd naar info@gasterraflames.nl. Ook Paasmaandag is het Managementbureau dicht. Op dinsdag 26 april is de club weer bereikbaar en te bezoeken.        
    
Programma play-offs 2011 
Het programma in de kwartfinales (best-of-three):
Zaterdag 23 april - 19:30 – GasTerra Flames – BS Weert
Dnsdag 26 april - 19:30 – BS Weert – GasTerra Flames
Dnderdag 28 april - 19:30 – GasTerra Flames – BS Weert (indien noodzakelijk)    

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda