Mike Schoemaker en Nicolai Haller beste koppeldarters

Dinsdagavond werd in Crazy Times(voorheen Boogie Bar) een groot koppel darttoernooi gehouden met deelname uit de gehele regio.Terwijl op het grote video scherm Raymond van Barneveld in de derde ronde van het WK darten de grote favoriet Mike van Gerwen uit het toernooi knikkerde streden aan 10 banen maar liefst 40 koppels om de top drie plaatsen van het koppeltoernooi.


De hoofdprijs, een bokaal en dinerbon bij Good Fellas, ging uiteindelijk naar Mike Schoemaker en Nikolai Haller. Koel en onverschrokken waren zij tijdens de wedstrijden waarbij de eerste leg vanaf 301 gegooid moest worden. De tweede leg bestond uit het snelst drie keer de bull en drie keer de nummer 10 t/m 20 te raken.

Op de tweede plaats legden Jacco Brinks en Marco Jalving beslag met als beloning bokaal en dinerbon voor Wok bij Ling.


Richard Kimman en Dorus Wolbers kregen met hun derde plaats een mooie vleesschaal als beloning.


De organanisatie van dit toernooi, bestaande uit Bennie Veringa, Gerard Dol en Tinus van Gils konden gezien de enorme belangstelling en het niveau van de darters terugkijken op een goed verloepen evenement die ook het volgende jaar zeker weer een vervolg zal krijgen.

Deze mooie foto's van de top drie en een aantal aktie- en sfeer foto's van de wedstrijden op het fotoboek van deze site werden allemaal gemaakt door niemand minder dan Gratz Heijne. Bedankt

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda