Johan Doldersum kampioen driebanden van Emmen

NIEUW AMSTERDAM - Na twee dagen keihard werken in zijn eigen thuisbasis biljartcentrum De Viersprong is Johan Doldersum uit Nieuw Amsterdam zondagmiddag Driebanden kampioen van Emmen geworden.

Dit toernooi waarvoor zich via voorronden uit 120 deelnemers de beste acht van de A-poule en B-Poule wisten te plaatsen, kende een finale tussen de winnaar van de A-poule Johan Doldersum en Tom Been uit Emmen winnaar van de B-poule. De strijd om een finaleplaats ging in de A-poule tussen Richard Vogelzang en Johan Doldersum.

Doordat Vogelzang verloor van Albert Meijer plaatste Doldersum zich uiteindelijk voor de finale.

In de B-poule verloor Tom Been wel van Bennie Wolbers zijn enige wedstrijd, maar eindigde wel als eerste voor Bennie Wolbers die een partij later teleurstellend van Johan Hutten verloor. |

Tom Been begon aanvankelijk voortvarend aan de finale, maar naarmate de wedstrijd vorderde en Johan Doldersum een achterstand omzette in een voorsprong was de wedstrijd gelopen. Uiteindelijk toch een terechte winnaar met Johan Doldersum.


v.l.n.r. Winnaar Johan Doldersum, Tom Been en Erwin de Groot, samen met Jan Rozenveld namens de BC de Viersprong medeorganisator van dit toernooi. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda