Open Emmens kampioenschap driebanden weer van start

NIEUW AMSTERDAM - Inmiddels zijn de voorronden voor het jaarlijkse Open Emmens Driebanden Klein in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam ook weer begonnen. In totaal hebben zich ruim 100 deelnemers ingeschreven, maar er zijn op bepaalde dagen nog enkele plaatsen vrij om te schrijven.


Ook deze keer is de organisatie hiervan weer in de vertrouwde handen van Jan Rozenveld en Erwin de Groot van de biljartclub de Viersprong aan de Zietak )Z 1 in Nieuw Amsterdam.


Wie stoot Johan Doldersum van de troon??

Voor dit toernooi geld een open inschrijving voor iedereen die een gooi wil doen naar het Emmens kampioenschap. Gezien de grote belangstelling zijn er dit jaar in totaal acht voorronden gepland. Na vandaag zitten de eerste vijf er op. Er volgen nog sessies op woensdag 8 maart, donderdag 9 maart en vrijdag 10 maart.

De beste acht spelers van de A en B groep spelen dan op zaterdag 18 en zondag 19 maart de grote finale met als inzet het Open Emmens Driebanden kampioenschap. Het inschrijfgeld is € 7.50 en men kan zich opgeven bij Jan Rozeveld (06-29496935) of bij Erwin de Groot (06-41608264). Dit toernooi is een onderdeel van de Masters Driebanden Klein Oost Nederland.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda