Inschrijving geopend voor de 6e Zwaagstra Biljarttoernooi.

HOOGEVEEN - De Stichting Biljarten voor Goede Doelen in Drenthe en Omstreken organiseert ieder jaar het Zwaagstra Biljarttoernooi. De stichting is een maatschappelijke organisatie met een ideologische doelstelling. De revenuen van het toernooi worden gedoneerd aan kinderdagverblijven die zich gespecialiseerd hebben in de opvang van geestelijk en lichamelijk gehandicapten kinderen in de grotere plaatsen in Drenthe.



Inmiddels hebben wij in de afgelopen jaren het geweldige bedrag van € 142.500,-- bij elkaar gespeeld. De grote vraag die boven deze editie hangt, is of wij de kaap van € 150.000,-- kunnen slechten.

Iedereen die een team van minimaal drie biljarters op de been kan brengen, mag meedoen. Ongeacht of zij lid zijn van een biljartvereniging. Dus ook vrienden- , familie- of bedrijven teams zijn welkom. Er kan in vijf categorieën worden ingeschreven, namelijk libre-middag, libre avond, driebanden klein-middag of avond en tenslotte driebanden groot. Voor het inschrijfgeld hoeft niemand het te laten. Dit bedraagt slecht €15,-- per team. De eerste wedstrijden worden in een poule-systeem gespeeld, waarna de besten elkaar bestrijden in de knock-out fase.
Het toernooi gaat van start op dinsdagavond 9 april en zaterdagmiddag 8 juni staan de finalewedstrijden en de prijsuitreiking gepland. Op deze middag wordt eveneens het bedrag dat wij dit jaar bij elkaar hebben gespeeld door een van de burgemeesters, die zitting hebben in ons Comité van

Aanbeveling, bekend gemaakt.
De Zwaagstra Groep is alweer voor de 6e keer hoofdsponsor van dit fantastische evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootse biljartspektakel van Noord Nederland en door zijn doelstelling uniek voor ons land is. Voor meer informatie kan iedereen terecht op onze eigen website: www.bilarten-voor-goede-doelen.nl of contact opnemen met onze wedstrijdleider Chris van der Straat, tel 0528 278365. Emailadres: biljartenvoorgoededoelen@gmail.com.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda