Biljart Totaal voor de biljartliehebber(ster)

EMMEN - Financieel deskundigen hebben op verzoek van de Vereniging Carambole een analyse gemaakt van het financi?le beleid van de complete KNBB. Directe aanleiding was het rampjaar 2007, waarin de biljartbond het onwaarschijnlijke verlies van 346.341 euro leed. Het rapport, dat al enige tijd oud is, wordt in de komende voorjaarsvergadering van de Vereniging Carambole besproken.

In de nieuwe Biljart Totaal, die deze week in de bus valt, leest u de conclusie van de financieel deskundigen, die niet mals zijn in hun oordeel. 'De analyse brengt een schokkend beeld boven van een bond (onze bond) die jarenlang geleid is door personen die daar niet capabel voor zijn'', aldus de werkgroep. Het is niet het enige nieuws dat het maandblad in het nieuwe nummer presenteert. Een kleine opsomming:

+ Er komen Nationale Talentendagen voor de jeugd
+ Ex-kampioen Henk de Kleine stopt met biljarten
+ Moeilijke stootbeelden vastleggen op je Iphone
+ Alle deelnemende teams aan de komende Landsfinales
+ Cock Ooms voorzitter van Commissie Biljart Artistiek
+ Het NK driebanden-groot eerste klasse komt weer terug
+ Mutaties in het carambole-bestuur
+ De Jol geeft het op in eredivisie topteamcompetitie
+ De nieuwe biljartagenda 2010-2011

En nog veel meer interessante biljartinformatie. Wie Biljart Totaal nog niet leest (slechts 22 euro voor 11 nummers) en via www.biljarttotaal.nl  Abonnee wordt, maakt kans op één van de drie boeken Beter Biljarten, die in het 65ste levensjaar van Biljart Totaal onder nieuwe abonnees maandelijks worden verloot. Overigens het instructieboek Beter Biljarten, speciaal bedoeld voor spelers die tussen de 1.00 en 10.00 moyenne spelen, is ook een uitstekend vaderdaggeschenk. Zie www.beterbiljarten.nl 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda