Het biljartnieuws voor deze week

EMMEN - Leuk biljartnieuws ditmaal. Om te beginnen: de opmerkelijke machtsgreep van een jong talent. De pas 17-jarige Gert-Jan Veldhuizen won het NK ankerkader 57/2 eerste klasse van alle senioren (!), die doorgaans in deze spelsoort om de titel strijden. Wat goed is komt snel. Gert-Jan Veldhuizen wil in de voetsporen treden van Raymund Swertz, die pas 21 jaar is en na vier Europese jeugdtitels binnenkort afscheid neemt van de juniorencategorie.

John Kool, de eigenaar van het Nieuwegeinse biljartcentrum Rijnzicht wist het wereldduurrecord biljarten van 53 uur en 25 minuten naar 56 uur te brengen en wacht nu op de erkenning in het Guinness Book of Records. De fysiek zware inspanning leverde al direct bijna 4.500 euro voor de Nederlandse Hartstichting op.

Recessie treft ook de biljartsport. Biljart Totaal tipt spelers, arbiters, supporters en liefhebbers, om gebruik te maken van Bed and Breakfast. Er zijn er meer dan 3.000 in Nederland en ook dicht in de buurt waar u enkele dagen moet gaan biljarten, arbitreren of kijken.

Verder: de landelijke KNBB-organisatie houdt ook volgend jaar de contributie op 27,50 en zal geen teamgeld meer vragen voor deelname aan de landscompetitie. Biljart Totaal vraagt in 2010 ook niets meer. Het abonnement voor 11 schitterende full-colourmagazines blijft 22,00 euro per jaar. En aangezien in 2010 de 65ste jaargang van het blad ingaat wordt dit feestje ingeluid met een extra aanbieding voor nieuwe lezers(essen). Want wie zich nu via www.biljarttotaal.nl als nieuwe abonnee voor 2010 aanmeldt krijgt ook het nieuwe december-nummer dat deze week verschijnt meteen al gratis in de bus.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda