N.K. Driebanden-klein 2e kl. Jeugd bij H.B.C.

HOOGEVEEN - A.s.zaterdag 17 april en zondag 18 april 2010, wordt bij Biljartvereniging H.B.C. aan de Terpweg in Hoogeveen het Nederlands Kampioenschap Driebanden-klein 2e klasse Jeugd verspeeld. Opnieuw is H.B.C. er in geslaagd om een Nederlands Kampioenschap naar Hoogeveen te halen. De teller staat inmiddels op 25 !!!

Als eerste is geplaatst Brian Duvalois uit Lelystad met een moyenne van 0.571. Nummer twee is Mike Nijman uit ’s-Gravenzande, die in de voorwedstrijden tot een gemiddelde van 0.568 kwam. Uit Mill komt Joey Kremers, met een moyenne van 0.555, goed voor de derde plaats.

In de vorige 24 edities is het nog niet voorgekomen, dat twee broers in de finale zaten. Dit is nu wel het geval met Kay Arends (0.546) en Luke Arends (0.470) uit Hengelo (GLD). Als nummer zes plaatste zich Jim van der Zalm uit De Lier met een gemiddelde van 0.409. Eerste reserve is John Eijskoot uit Zevenbergen met een moyenne van 0.406.

Beide dagen is de aanvang om 11.00 uur precies. De arbitrage zal verricht worden door arbiters van district Zwolle e.o. De toegang is gratis. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda