Geslaagd bokstoernooi voor de Boksvereniging Klazienaveen

ZWARTEMEER - In de grote zaal van Sportlandgoed Swartemeer was het afgelopen zaterdag druk tijdens het door de boksvereniging Klazienaveen georganiseerde boksgala. De deelnemende boksers kwamen uit het hele land en met de deelname van enkele Duitse boksewrs kreeg het ook nog een internationaal tintje. Bart Engels en Jan Hoogenberg uit Klazienaveen hadden een demowedstrijd tegen Kresnik Avdullahu (bv Klazienaveen en Auke Jagersma van boksvereniging De Waldhoek.

De boksers van klazienaveen liet een goede indruk achter vooral de eerste 2 rondes vele variaties op hoofd en lichaam. Hoogtepunt van de avond was de partij van de A-klasse Sjef Vlemmix van Muscle Fit uit Eindhoven tegen Fereira de la Cuz van boksvereniging AZ. Na een spannende partij won La Cruz op punten.

De Klazienavener Luka Oluic die vorig nog een sterke opmars doormaakte stelde zwaar teleur tegen a-elite Joey Kuiten van Muscle Fit na een goede eerste ronde kon hij de druk niet aan en verloor in de derde ronde door r.s.c. In maart 2011 mag boksvereniging klazienaveen de noordelijke kampioenschappen organiseren en die zal ook weer bij Landgoed Swartemeer worden gehouden. Deze wedstrijden tellen tevens als selectiewedstrijden voor de Nederlandse kampioenschappen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda