Rianne Zwiers kampioen ! Sander ronde verder

EMMEN - Rianne Zwiers bokste zaterdag 30-01-2010 in Purmerend haar eerste wedstrijd tegen Charlotte Anchong van ABC-Amsterdam. Rianne (de eerste vrouwelijke wedstrijdbokser in de geschiedenis van BV Emmen !) bokste uitstekend en luisterde goed naar de aanwijzingen van haar coaches. Een prima debuut dus. Uitslag na 3 ronden: Een verdiende overwinning op punten en de titel kampioen van district noord !

Sander Postema bokste eveneens in Purmerend de hoofdpartij van de avond tegen Hendrik Hensema van Olympia Leeuwarden. Het werd een knalpartij ! De zaal ging uit z'n dak terwijl beide boksers vochten voor wat ze waard waren. Bijna gooide een bloedneus van Sander in de 3e ronde roet in het eten, maar de ringarts besloot dat er toch verder gebokst mocht worden. De boksers gaven elkaar de gehele wedstrijd geen strobreed toe en plaatsten /incasseerden beurtelings rake treffers. Spektakel voor het publiek ! Uitslag na 3 ronden: Winnaar Sander Postema !

Zaterdag 6 februari verplaatst het strijdperk zich naar boksmekka Leeuwarden waar Sander het in de finale op gaat nemen tegen de eveneens uit Leeuwarden afkomstige Manuel Steer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda