Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Na het vrije competitie weekend i.v.m. de interland verplichtingen in het kader van de EK-Kwalificatie 2020 in de landen Zweden, Oostenrijk en Noorwegen, worden dit weekend de competities weer hervat. In mijn laatste bericht over de HSG Nordhorn-Lingen kon ik nog vertellen over een gelukkige overwinning op de HC Elbflorenz uit Dresden met 23-22, waardoor de HSG weer omhoog kan kijken.

In deze wedstrijd was keeper Bart Ravensbergen de held van de avond met vele stops en 2 cruciale reddingen in de laatste minuten waardoor de HSG Nordhorn-Lingen op een Houdini- achtige manier ontsnapte aan punt verlies. Ook in de eerste interland voor kwalificatie voor het EK 2020, thuis tegen Estland, speelde Bart een bere wedstrijd. Als “vervanger” voor de geblesseerde Gerrie Eijlers maakte Bart weer een uitstekende indruk met opnieuw vele stops, waaronder 2 strafworpen en knakte zelfs het record van keepers topscorer in Oranje door maar liefst 4x te scoren. En dan nu weer terug naar alledag.

Na de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen de ASV Hamm, is de eerste thuiswedstrijd dan op vrijdag 9 november a.s. in het Euregium in Nordhorn. Dan speelt de HSG Nordhorn-Lingen tegen de Dessau-Rosslauer HV. De wedstrijd begint om 19.30 uur. En nu maar hopen dat een aantal spelers de ziekenboeg inmiddels verlaten heeft en de blessure van Toon Leenders bij Oranje niet zo ernstig is gebleken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda