Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de koppositie over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.


Leadingcourses.com is de grootste golfbaanvergelijker van Europa en heeft daarnaast nog veel grotere ambities: iedere golfer gaat met behulp van beoordelingen en data laten bepalen waar hij/zij gaat golfen. Op dit moment is onze website beschikbaar in 8 talen, vergelijken we 24.217 golfbanen uit 127 landen en maken meer dan 200.000 golfers iedere maand gebruik van ons platform.

De golfbaan in het Amsterdamscheveld in Erica staat te boek als een van de meest uitdagende golfbanen van (Noord)-Nederland. De prachtige 9 holes golfbaan grenst direct aan het bijbehorende Hampshire - Hotel en maken gezamenlijk deel uit van Resort Zuid-Drenthe. Volgens Henk van Dijken van Pro Golf Events, verantwoordelijk voor het golfbaanmanagement “profileert de golfbaan zich als een natuurlijke, rustig gelegen baan, die het hele jaar door bespeelbaar is voor jong en oud, beginner of professional.”

Naast de commerciële rol is Golfbaan Zuid-Drenthe de thuishaven voor vereniging Golfclub Zuid-Drenthe. Sinds 1 januari 2016 is een langgekoesterde wens van de leden in vervulling gegaan en heeft de vereniging een eigen onderkomen gekregen. Waar de leden voorheen in de loungebar van het hotel werden ontvangen voor en na wedstrijden beschikken ze nu over een clubhuis die wordt gerund door vrijwilligers.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda