Lineke Bekkema is iedereen de baas tijdens Schutrups Golf Open

EXLOO – Lineke Bekkema, was zondag de stralende winnares van het Schutrups Open Golf in Exloo. Samen met het perfecte weer en maar liefst zestig deelnemers was het Schutrups Golf Open afgelopen zondag een meer dan geslaagd evenement.


Bekkema ging naar huis met in haar achterzak een weekje naar een schitterend chateau in Frankrijk. De overwinning in het Strokeplay op de 18-holes baan kwam overigens niet zomaar tot stand. Aan het eind van de dag stond ze gelijk met Addy de Klein, maar door haar handicap mocht ze toch de hoofdprijs in ontvangst nemen. Bij het Stableford ging de zege naar Erik Mos, tweede werd Peter Woerde. De prijs voor de nearest drive bij de heren was voor Wim Abbink. De longest drive was voor Arend Dubbelboer, Lineke Bekkema deed dat bij de dames.

De zestig deelnemers werden ’s morgens ontvangen bij Schutrups Schoenen in Exloo. Daarna ging het gezelschap naar de Golfclub Exloo waar na de briefing de wedstrijd van start ging. Na de prijsuitreiking was er een Frans buffet met livemuziek. “Dit was weer een geweldige happening”, zei Jan Schutrups na afloop. “Beter konden we het niet treffen, het weer werkte geweldig mee en met Lineke Bekkema hadden we een prachtige winnares die ook nog eens alle mannen de baas was.”


Lineke Bekkema wint de editie 2016 van het Schutrups Golf Open. (Foto: Flip Slik)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda