Alle achttien holes Golfpark Exloo in gebruyik bij Schutrups Open

EXLOO ? Alle achttien holes van het prachtig gelegen Golfpark Exloo worden voor het eerst in gebruik genomen tijdens de jaarlijkse Schutrups Golf Open. De golfclassic wordt dit jaar gehouden op zaterdag 17 september. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen voor de 85 deelnemers. De hoofdprijs is een vierdaags golfarrangement naar Duitsland voor twee personen inclusief hotel en greenfees. De tweede prijs is een driedaagse reis in Nederland met voor de rest dezelfde condities. Tijdens de Schutrups Golf Open wordt gespeeld via het zogenoemde Strokeplay systeem met handicap. Alle deelnemers starten tegelijk. De deelnemer met de minste slagen is de winnaar.

“Wij zijn trots op de nieuwe baan”, zegt Ineke van den Berg van Golfpark Exloo. “De tweede negen holes zijn in een course rating aangemerkt als behoorlijk moeilijk. De eerste negen holes krijgen maandag 5 september een course rating.” Schutrups Schoenen verwelkomt alle deelnemers, in de speciaal voor deze dag geplaatste grote tent, met koffie en een Drentse lekkernij. Halverwege het toernooi krijgen de golfers koffie, thee, frisdrank en diverse hapjes. Bij de prijsuitreiking ontbreken vanzelfsprekend de bitterballen niet.

Er hebben zich al enkele tientallen golfers aangemeld voor de Schutrups Golf Open. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden via de website www.schutrups.nl of per mail info@schutrups.nl en via Golfpark Exloo (info@golfparkexloo.nl). Haast is daarbij geboden omdat de animo onder golfers groot is.

 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda