Alternatief Golftoernooi in en rond het Stadion van FC Emmen aan de Meerdijk

EMMEN - Donderdag 9 juni a.s. organiseert Rotary-club Emmen een alternatief Golftoernooi in en rond het Stadion van FC Emmen aan de Meerdijk. De opbrengst van deze fundraisingsdag komt ten goede van enkele goede doelen. E?n daarvan is de Stichting ShelterBox Nederland, deel van een internationale noodhulporganisatie die direct (binnen 48 tot 72 uur na een ramp) noodonderkomens biedt.
De laatste 10 jaar zijn er bij meer dan 100 rampen in meer dan 70 landen de ShelterBoxen ingezet.  Inmiddels meer dan 106.000 stuks ! Dat gebeurt direct na een aardbeving, overstroming, orkaan, cycloon, tsunami of ander levensbedreigend conflict. Door nu te doneren, staat de hulp klaar als het nodig is.


Elke box bevat materiaal voor een familie van 10 personen om tenminste 180 dagen te kunnen overleven. Een complete ShelterBox kost  € 750,-- inclusief begeleiding en transport naar waar ook ter wereld. Elke donateur kan door middel van een uniek nummer zien waar de box terecht is gekomen. Voor meer informatie kijkt u op  www.shelterbox.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda