Berend Oosting Drents kampioen Footgolf

EMMEN - Het Drents Kampioenschap Footgolf; Het Broekhuis Open is gewonnen door Berend Oosting van WKE. Tweede plaats was er voor Georgie Huisman van Berkum, aankomend seizoen spelend voor DIO Groningen! De score van Georgie was 55 schoten over 9 holes. De winnende score van Berend was 54 schoten over 9 holes!! Het winnende team was het All-Star team van Michel van Oostrum. De gemiddelde score van dit team was exact 60 schoten. Tweede werd het team Stadskanaal van Rene Nijgh met een score van 60,4 over 9 holes.

Het All-Star team van Michel van Oostrum bestond uit de volgende spelers: Michel van Oostrum, Gerard Kocks(oud Emmen, Heracles en HHC Hardenberg), Georgie Huisman(Oud FC Zwolle, Berkum, Be Quick ’28), Reindert Reinders (Berkum), Huib Poot (Directeur Broekhuis Emmen) en Leonardo (oud FC Groningen, Feijenoord en FC Emmen)

Het werd een geweldige dag, waarbij twee baanrecords zijn gesneuveld en het weekendje Volvo Cabriolet rijden is gewonnen door Berend Oosting van WKE. Op hole 4 was er een wedstrijd wie de bal op deze hole het verst weg kon schieten. De winnende trap van Berend was 74 meter!!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda