Green Meet*s Golf lanceert nog dit jaar haar 9-hole Executive Cours!

ERICA - In het Amsterdamsche Veld in Zuidoost-Drenthe, goed bereikbaar vanaf de A37 (Nederland) en de A31 (Duitsland), ontwikkelt Griendtsveen Holding BV Green Meet*s Golf, een unieke golfbaan met een 18-hole Champions Cours en een 9-hole Executive Cours met uitgebreide oefenfaciliteiten. Green Meet*s Golf is gekoppeld aan Green Meet*s Resort. Green Meet*s staat voor ?duurzame ontmoetingen met gevoel?. De golfbaan wordt zeer uitdagend met boeiende hoogteverschillen en een open karakter, goed passend in de natuurlijke omgeving aan de rand van het internationale natuurpark Bargerveen. Er komen onregelmatige, visueel interessante fairways die een ultieme golfvariatie bieden, indrukwekkende bunkers en golvende greens in harmonie met hun als van nature gevormde omgeving.
Voor het ontwerp tekent Michiel van der Vaart van Jol Golf Design. De aanleg wordt verzorgd door Vos Ruinerwold BV. De 9-hole Executive Cours is in aanleg en komt naar verwachting in september 2011 gereed. Vele oefenfaciliteiten, aangevuld met een 12-tal par-3 holes op hoog niveau, zijn al in gebruik. Green Meet*s biedt als eerste ANWB Golfschool in Drenthe ook aantrekkelijke arrangementen (www.greenmeets.nl/golf).

Op dit prachtige terrein gaat nu Golf Club Green Meet*s van start met de ambitie om een fijne thuishaven te bieden voor zowel de beginnende als ervaren golfer en met speciale aandacht voor golfers uit het bedrijfsleven en andere organisaties. Enthousiaste vrijwilligers met bestuurlijke ervaring staan klaar om de schouders er onder te zetten en om snel tot een bloeiende vereniging te komen. De aanvraag voor het lidmaatschap bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie) is gaande.

Hierbij speelt golfclub “de Semslanden” een belangrijke ondersteunende rol als mentorclub. Leo de Kok, algemeen directeur van Griendtsveen Holding, vertelt: Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de reeds gerealiseerde holes. Het ontwerp van het gerenommeerde bureau Jol Golf Design belooft een unieke en uitdagende baan te worden met een geheel eigen karakter dat zich sterk onderscheidt van andere banen in Oost-Nederland. Als initiatiefnemer en baanexploitant zijn we blij met de competente pioniers van de nieuwe golfclub. Ik heb het volste vertrouwen in hun succes.

De voorzitter van Golf Club Green Meet*s, Ton Rolink, voegt toe: Een golfer heeft behoefte aan een club met een moderne, open en transparante structuur met daarbij goede les-, speel- en trainingsfaciliteiten. Golf Club Green Meet*s biedt dit voor zowel de beginnende als ook de ervaren golfer, met een aanbod dat is afgestemd op de persoonlijke behoeften en het individuele niveau en waarbij ook deel kan worden genomen aan open en gesloten clubwedstrijden. Golf Club Green Meet*s biedt sfeer en ambiance waar een ieder zich thuis zal voelen. In de loop van 2011 krijgt dit allemaal vorm en zullen er veel activiteiten worden ontplooid. Volg alle ontwikkelingen via de website www.greenmeets.nl/golf of vraag een informatiepakket aan via golfclub@greenmeets.nl. Wij houden u graag persoonlijk van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Over Griendtsveen Holding BV
Griendtsveen heeft dit gebied de afgelopen 100 jaar ontgonnen en er steeds nieuwe functies ontwikkelt. Naast het Resort Green Meet*s (hotel en congres- en vergadercentrum De Fijnfabriek) en Green Meet*s Golf, ontwikkelt Griendtsveen een nieuwe grootschalige (> 200 hectare) verblijfsrecreatie met een bijzondere shortbreak formule. Het concept is grensverleggend door het samenbrengen van mens en dier in een geheel nieuwe opzet en is volstrekt uniek in Europa. WildLife Park Europe staat voor “sleeping with wolves and bears” (www.griendtsveen.nl/lang/nl/wildlife-parkresort/).

Nabij dit prachtige Amsterdamsche Veld ligt het meer dan 2000 hectare grote natuurgebied met als kern het grensoverschrijdende Internationalen Naturpark Bourtanger Moor-Bargerveen Green Meet*s Resort, hotel in Drenthe op topniveau Green Meet*s is een hoogwaardig resort gelegen in het Amsterdamsche Veld naast het vergaderen conferentiecentrum De Fijnfabriek. Het hotel heeft 27 hotelkamers op viersterrenniveau en beschikt over wellness- en fitnessfaciliteiten, beauty en massage. De Fijnfabriek heeft een vierhamervergaderaccommodatie classificatie, afgegeven door Het Erkende Congresbedrijf. En wie haute cuisine weet te waarderen kan bij Green Meet*s een mooie en verrassende
menukaart verwachten (www.greenmeets.nl).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda