Griendtsveen breidt management Green Meet*s uit met 4 professionals

ERICA - Griendtsveen stelt koppel Sione G?tte (Marketing & Hotel Manager Green Meet*s) en Emile G?tte (Food & Beverage Manager Green Meet*s), Martin Kavanagh (Golf professional Green Meet*s Golf) en Maik Reuvers (Green Meet*s Golfshop) aan.

Griendtsveen kondigt vol trots de uitbreiding van haar management Green Meet*s aan. Emile en Sione Götte komen terug uit Zwitserland en krijgen per 1 december 2009 de operationele leiding van Green Meet*s. Sione was tot voor kort werkzaam als Director of Public Relations & Event Marketing Northern Europe te Lausanne (CH) van de Golden Tulip Hospitality Group. Daarvoor was Sione werkzaam als Regional Sales Manager Benelux van de Golden Tulip Hospitality Group en implementeerde zij onder andere het restaurantconcept Branche Restaurants, Bar & Lounge.

Emile was tot voor kort werkzaam als Chef de Partie in Hotel Aulac te Ouchy (CH). Emile heeft een brede culinaire geschiedenis in de hotellerie in Nederland.
In hun nieuwe rol gaan Emile & Sione Götte nauw samenwerken met Martin Kavanagh (Golf professional Green Meet*s) verantwoordelijk voor golflessen, golfclinics en het onderhoud van de golfbaan, en Maik Reuvers van de Green Meet*s Golfshop.

Green Meet*s, Hotel, Wellness & Golf
In 2009 is gestart met de bouw van Green Meet*s. Het hotel wordt gebouwd in het Amsterdamsche Veld bij het industrieel monument De Fijnfabriek, het inmiddels operationele vergader- en conferentiecentrum. Het hotel zal beschikken over 27 hotelkamers op vier sterrenniveau met wellness- en fitnessfaciliteiten en een Par 3 golfbaan. Green Meet*s wordt de gastvrije duurzame ontmoetingsplek tussen mens en natuur in een top-of-the-bill omgeving. De opening van Green Meet*s wordt in april 2010 verwacht. Binnen enkele jaren zal het hotel worden uitgebreid naar 60 kamers en het golfcomplex tot een bijzondere 9-holes en een additionele korte golfbaan.

De Fijnfabriek
De in 1912 gebouwde turfstrooiselfabriek is de enige overgebleven fabriek van dit type in ons land en een prachtig voorbeeld van industrieel erfgoed. In 2004 is de restauratie en revitalisatie gestart met eigentijdse materialen. De natuurlijke ligging aan het Dommerskanaal geeft deze locatie een bijzondere karakteristieke uitstraling. In deze historische en inspirerende omgeving komen heden en verleden, eenvoud en comfort, natuur en cultuur op een haast natuurlijke wijze samen. De gebruiksmogelijkheden van De Fijnfabriek zijn zowel formeel (vergader- en conferenties) als informeel (bruiloften, recepties, passanten) en een perfect decor voor bijzondere gelegenheden.

Groene innovatie
Er worden voor Green Meet*s vernieuwende duurzame technieken gebruikt met inzet van groene energie, waarbij de doelstelling is dat het project selfsupporting in water en energie wordt. Er worden watersystemen gecreëerd met geïntegreerde waterzuivering, resulterend in waterhergebruik voor andere doelen, waarmee aansluiting van het hotel op het riool overbodig wordt. Green Meet*s is hiermee een absolute voorloper binnen de hotelsector en er buiten. Green Meet*s fungeert tevens als pilot voor de duurzame aanpak van het WildLife ParkResort.

Openingstijden
De Fijnfabriek:  
* J
anuari, februari en maart 2010 open op voorinschrijving/reservering
* Maart 2010 volledige openstelling, ook voor passanten

Nieuwsgierigen kunnen vanaf 10 januari elke zondag in de Fijnfabriek terecht voor een kopje koffie, soep of kleine gerechtjes.

 

Green Meet*s:
* Volledige openstelling wordt in april 2010 verwacht

Informatie en reserveringen
Green Meet*s

Peelstraat 160
7887 TM ERICA
www.greenmeets.nl

Green Meet*s
Hotel & De Fijnfabriek
Emile en Sione Götte
Telefoon +31 (0)591 392 259
Mobiel + 31 (0)6 133 57203
E-mail
greenmeets.hotel@griendtsveen.nl

Green Meet*s Golf
Martin Kavanagh
Telefoon +31 (0)591 392 257
Mobiel + 31 (0)6 460 963 48
E-mail
greenmeets.golf@griendtsveen.nl

Green Meet*s
Golfshop
Maik Reuvers
Telefoon +31 (0) 591 392 257
Mobiel + 31 (0)06 303 771 14
E-mail
greenmeets.golfshop@griendtsveen.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda