Nationale Open Golfdag bij Golfbaan Green Meet*s in Erica

ERICA (NL), De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement bij Golfbaan Green Meet*s in Erica plaats op zondag 13 april a.s. Een prachtige gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al eens willen golfen of bent u benieuwd of dit een sport voor u is? Kom dan met vrienden en of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie en biedt voor elk wat wils.


Tijdens de Open Golfdag bieden wij beginners een golf clinic, waarin de basisvaardigheden worden uitgelegd,  wordt er geoefend op de driving range en wordt er een kleine wedstrijd op de Par 3 baan gespeeld.

Gevorderden kunnen die dag 5 holes lopen op de 9 holes golfbaan. De baan is een uitdagend inland links design van Michiel van der Vaart van Jol Golf Design. De baan heeft een hoog kwaliteitsniveau qua ontwerp, aanleg en onderhoud. Sinds september jl. heeft de Golfbaan het A-status certificaat ontvangen van de NGF.

Voor de kinderen hebben wij een speciaal golfparcours uitgezet. Rondleidingen op het resort, informatie over lessen, lidmaatschappen en andere speelmogelijkheden geven wij u graag.

Bent u benieuwd naar de golffaciliteiten, het bijbehorende hotel, de wellness  op het resort dan bent u van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Golfbaan Green Meet*s is gelegen op het Resort Green Meet*s in het Amsterdamsche veld, aan de rand van het natuurgebied Bargerveen. De golfbaan grenst direct aan het duurzame viersterren hotel Hampshire Hotel – Zuid Drenthe Green Meet*s Golf & Wellness met 27 luxe kamers, restaurant, brasserie annex golfclub, wellness, beauty & fitness faciliteiten.  In het bijbehorende industriële Rijksmonument De Fijnfabriek bevindt zich het vergader- en conferentiecentrum, uitgerust met de meest geavanceerde technieken.

Voor informatie kunt u contact op nemen met Regina Rocks van Golfbaan Green Meet*s, 0591 32 44 61 of golf@greenmeets.nl. Kijk voor meer informatie op www.greenmeets.nl/golf

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda