Nationale Open Golfdagen 2012

ERICA - De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement bij Green Meet*s Golf in Erica plaats op zondag, 22 april 2012. Ruim 100 golfbanen openen hun deuren voor het publiek. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al een keer willen golfen of gewoon zin om het een keer te proberen? Kom dan gezellig met vrienden of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie omdat er samen kan worden gespeeld ongeacht leeftijd of spelniveau.
Wilt u iemand verrassen of graag voor dit evenement uitnodigen? Kijk dan op: www.opengolfdag.nl/uitnodiging
en stuur een digitale kaart! Deelname aan dit evenement is geheel gratis. Op alle deelnemende golfbanen kunt
u geheel vrijblijvend kennis maken met deze uitdagende sport! Tussen 10.00 en 17.00 uur heten Green Meet*s Golf en Golf Club Green Meet*s u van harte welkom op onze baan.

Op vaste tijdstippen geeft onze golfprofessional, Martin Kavanagh, een golfclinic waarin u basisvaardigheden
worden uitgelegd en geoefend wordt op de driving range. GVB-houders kunnen de baan in voor een 18 holes
rondje. Uiteraard zullen er rondleidingen gegeven worden over het hele golfcomplex. De leden en vrijwilligers
zullen u een leuke en gezellige dag bezorgen.

Organisatie
De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golf Associatie (PGA Holland). De Nationale Open Golfdagen zijn tevens onderdeel van de Nationale Sport Week (http://www.nationalesportweek.nl/).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda