Toby Trouw topversterking voor Oosting Metaal Recycling E&O

EMMEN - Toby Trouw is na Rene Jaspers de tweede versterking voor E&O. Na 3 jaar E&O koos de 23 jarige opbouwer de afgelopen zomer voor een avontuur bij Sasja Antwerpen. Ondanks de grote afstand bleef het warme contact met spelers en supporters in Emmen.


Na het vertrek van Jan Josef, Marco Kehrenberg en de gebroeders Lambert wil trainer/coach Edwin Kippers wil graag routine en kwaliteit aan zijn team toevoegen. Toby past perfect in dat plaatje.

Vooral de combinatie van handballen op niveau en een maatschappelijke carrière bij Kwebbel Kinderopvang & BSO deed de robuuste opbouwer besluiten terug te keren naar Emmen.

Voor zijn vertrek naar België was Toby ook werkzaam bij ons verteld eigenaresse Tineke Boelens. ‘Daarom zijn wij erg blij met zijn terugkeer. Bij Kwebbel is er veel tijd en aandacht voor sport en spel. Met zijn opleiding Sport & Bewegen plus (top)sportervaring past Toby perfect bij ons’.

Na de zomer begint de ‘nieuwe’ aanwinst aan zijn vierde seizoen in het groen wit. In 2011 maakte de in Hellevoetsluis geboren en getogen speler de overstap van HARO Rotterdam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda