Hurry Up deed goede zaken met twee keer winst

ZWARTEMEER - De handballers van Hurry Up uit Zwartemeer hebben dit weekend goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Martin Vlijm won twee keer in de BENE-League. Zondagmiddag wonnen de Zwartemeerders voor eigen publiek met 31-28 van laagvlieger Volendam.

Na een gelijk opgaande eerste helft stond het bij rust 13-12. In de tweede helft slaagde de ploeg erin een gaatje te slaan van zeven punten. In de slotfase kwam Volendam nog dichterbij, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Een dag eerder speelde Hurry Up op Belgische bodem en won ruim van KV Sasja.

Al voor rust hadden de Zwartemeerders afstand genomen van de thuisploeg uit Antwerpen: 11-20. Na de hervatting lieten de oranjehemden de tegenstander niet dichterbij komen en liep Hurry Up uit tot de eindstand van 25-34.

Hurry Up staat met negen punten uit zes duels op de derde plek in de BENE-League. Volgende week speelt Hurry Up in de eigen sporthal tegen koploper Hasselt. De Belgische club heeft 11 punten uit 6 duels. Bij winst komen de Zwartemeerders op gelijke hoogte.