Gelijkspel dames E&O in degradatieduel

EMMEN - De dames van E&O hebben een punt over gehouden aan het thuisduel met concurrent SEW: 26-26. Door het gelijke spel blijft E&O steken op de een na laatste plaats in de eredivisie.

Het gat met de gasten uit Nibbixwoud blijft één punt. Binnen vijfenveertig seconden hadden de Noord-Hollanders twee ballen in het netje liggen en hield het publiek in Emmen de adem in. Gelukkig herpakten de groen/witten zich snel en liepen ze brutaal bij SEW vandaan. N

a een goede stop van keepster Ilse Spiekman tekende Ellis Baas voor de 8-5. Bij een 12-6 voorsprong liep E&O tegen onnodige tijdstraffen aan en ging het gehaast spelen. SEW maakte dankbaar gebruik van de slordigheden bij de Emmenaren en dichtte voor rust het gat tot twee treffers: 13-11. Na de thee was het stuivertje wisselen. SEW pakte de voorsprong en E&O deed iets terug via de pas 15-jarige Marleen Berkepies (17-17).

Acht minuten voor tijd leek de tegenstander uit Nibbixwoud bij 23-22 te knakken. Echter strafte SEW het paniekhandbal bij de piepjonge ploeg van Van Rooden af.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda