Hurry Up kansloos tegen Belgisch kampioen

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft in eigen huis geen vuist kunnen maken tegen Achilles Bocholt, de kampioen van België. Na een 9-11 ruststand eindigde het duel in 24-30 en zo leed Hurry Up de vierde nederlaag op rij in de BENE-League.

Door de nederlaag zakt Hurry Up naar de zevende plaats in de BENE-League, met 11 punten uit 11 duels. Koploper is Lions met 18 uit 11, gevolgd door vijf clubs uit België (Hasselt, Tongeren, Bocholt, Sasja en Visé). De Zwartemeerders traden aan zonder Tomas Bernatavicius. Hij heeft last van zijn schouder en ondergaat maandag een mri-scan. Ruben Fiege begon daardoor noodgedwongen op de linkeropbouwpositie. Fieges' kracht ligt vooral in de dekking en dus miste Hurry Up een echte schutter, waardoor de ploeg in aanvallend opzicht zoekende was en ook heel voorspelbaar.

Tel daarbij ook nog eens drie gemiste 7-meters van Tommie Falke, Thies Berendsen en Ronald Suelmann en de slechts 9 treffers zijn verklaard. In de tweede helft speelde Tommie Falke op de linkeropbouw, maar ook hij bleek geen Bernativicius. Zijn Litouwse ploeggenoot Vaidas Trainavicius zat ook stevig in de tang bij de Belgische landskampioen en nadat cirkelspeler Sjoerd Boonstra ook nog fors werd aangepakt verdween ook die angel uit het spel van Hurry Up. Eindstand 24-30.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda