Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN (DLD) - De HSG Nordhorn-Lingen zit momenteel weer in een betere fase. Van de laatste 6 wedstrijden werden er maar liefst 5 gewonnen, waardoor het puntentotaal van 4 werd opgeschroefd naar 14.

Hierdoor steeg men op de ranglijst naar een plaats boven in de middenmoot. En dat met nog steeds een aantal afwezigen. Men heeft dit seizoen nog niet kunnen spelen met de komplete selectie.

Verdediger Schumann ( heel belangrijk ) is weer terug, evenals Poll, maar nu ontbraken in de laatste thuiswedstrijd tegen Tusem Essen aanvoerder Nicky Verjans door ziekte en Jürgen Rooba door een blessure. Uit bij Wilhelmshaven werd na spannende strijd met 30-29 gewonnen. Thuis tegen Tusem Essen werd met 29-24 gewonnen. In beide wedstrijden behoorde Patrick Miedema tot de uitblinkers, evenals keeper Björn Buhrmester. De “engelse week” wordt zondag besloten bij Empor Rostock.

De volgende thuiswedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen is op zondag 27 november a.s. in de Emsland Arena in Lingen tegen Friesenheim. Aanvang van deze wedstrijd is om 17.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda