Trainer Mike van Rooden verlaat E&O per direct

EMMEN - De wegen van trainer Mike van Rooden en de dames van Misker E&O scheiden per direct. De beslissing is in goed overleg tussen de trainer en het bestuur genomen. Na gesprekken van het bestuur met de selectie bleek dat de klik ontbreekt om de samenwerking voort te zetten. Ook bij van Rooden zelf heerst het gevoel dat hij niet meer de juiste trainer voor deze groep is.


Het bestuur betreurt het vertrek ten zeerste, vooral voor de persoon van Rooden. Het bestuur wil daarom nadrukkelijk aangeven dat de stand op de ranglijst absoluut niet de reden is om de samenwerking te beëindigen. Mike van Rooden heeft in de meest moeilijke tijd voor de club de moed gehad om terug te komen. Dat mag nooit worden vergeten.

De dames komen dit kalenderjaar niet meer in actie. Begin januari wordt de competitie hervat. De trainingen worden voorlopig geleid door Coos ter Mors en Anatoli Galouza. Zij worden ondersteund door de dames twee trainers Frank van der Zanden en Vincent Mooi. Zo heeft de club de tijd om op zoek te gaan naar een opvolger voor van Rooden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda